tips voor het vinden van de PCV-klep locatie in uw auto

De PCV-klep locatie is meestal op de bovenkant van de motor, waar je kunt krijgen bij het heel gemakkelijk. Ondanks zijn grootte, de PCV-klep heeft een grote rol te spelen in de algehele efficiëntie van het starten en runnen van uw auto. Deze klep vaak mislukt en moet om de paar jaar worden vervangen. Het vinden van de PCV-klep locatie is zeer eenvoudig, als je nog een paar tips.

In de meeste merken en modellen van voertuigen vandaag de dag, de PCV-klep is op het kleppendeksel. Afhankelijk van de exacte model, kan het aan de kant van de bestuurder of passagier kant kleppendeksel.

Gelegen aan Valve Cover

U zult merken dat er een vacuüm buis bevestigd aan de PCV-klep, dat het aansluit op de carter zal zijn. Om u te helpen de klep te vinden, volg de vacuümbuizen je ziet gaat het kleppendeksel.

Verbindt Carter Engine Block

Sommige grotere motoren hebben de PVC klep gelegen achter het inlaatspruitstuk. Motoren die 5.0 liter of meer zijn meestal geconfigureerd op deze manier.

Kijk achter Spruitstuk

Elke keer dat u de olie te veranderen, moet u de PCV-klep controleren. U zou een ratelend geluid binnen de klep zelf horen. Zo niet, dan is het slecht en moet worden vervangen.

Vervangen als Bad