toilet tank deksel sets

Toilet tank deksel sets kunnen zijn 2 verschillende dingen. Het kan de combinatie van de eigenlijke deksels die het toilet tank en de zetel te dekken betekenen, en het kan ook betekenen dat een set van wrap-around tapijten die wrap over het toilet tank, de zetel, evenals een deken voor de verdieping aan de voet van het toilet. Er zijn verschillende mogelijkheden met beide opties die u nodig hebt.

Het eerste wat je nodig hebt om erachter te komen voordat je een nieuwe wc-deksel kan krijgen en de zitting is wat je nodig hebt. Terwijl de meeste toiletten hetzelfde uitzien, maten variëren sterk, vooral met nieuwere, water zuinige toiletten. Zoek uit wat de capaciteit van uw toilet, en gebruik dat om te bepalen welke deksel en de zitting die u nodig hebt.

Toilet Deksels en Seats

Grootte is niet zo belangrijk met het tapijt sets als het is met het deksel en zitting sets, omdat ze zijn ontworpen met elastiek om rond de verschillende onderdelen van het toilet, maar je wilt wel dat de set die u het te krijgen te maken relatief dezelfde grootte, om overtollige rond de randen te voorkomen. Afgezien van dat, zijn er een groot aantal sets en ontwerpen om uit te kiezen.

Wrap-around Rug Sets