toilet tank reparatie

Toilet tank reparatie is een stuk eenvoudiger dan het klinkt. Met een aantal eenvoudige begeleiding, kan elke huiseigenaar te proberen.

Het is meestal nodig om uit te voeren wat toilet tank reparatie als uw toilet heeft een lek. Volg deze stappen voor doe-het-zelf-succes.

Toilet tank reparatie stap 1 – Detective werk; De eerste stap in het toilet tank reparatie is om de precieze aard van het probleem te identificeren. Open het deksel van het toilet tank en observeer een volledige flush. Kun je mechanismen slaat aan elkaar of aan de zijkant van de tank te zien?

Toilet tank reparatie stap 2 – Fine tuning, als je duidelijk eventuele problemen kunnen zien, is de volgende stap in het toilet tank reparatie te fine-tunen van de lengte van de hefboom ketting en controleer of de kogelkraan niet wordt doordrenkt. U kunt dit doen door het opheffen van de bal pik uit de tank en schudden. Als de bal haan is vol water, leeg deze en vervang deze indien mogelijk.

Toilet tank reparatie stap 3 – Vervanging van componenten; Als het lek aanhoudt, verder speurwerk is noodzakelijk voordat je nog meer toilet tank reparatie kan uitvoeren

Als het waterpeil is gestegen, heeft de flush klep kapot. Deze worden vaak “wc vinnen” en worden meestal gemaakt van rubber. Daarom gaan zij vaak door het gebruik van bleekmiddel en andere “in tank” reinigingsmiddelen. Het toilet tank reparatie moet compleet zijn als je het toilet flapper vervangen.

Als het waterniveau niet is gedaald maar de lekkende wc is nog steeds een probleem, moet de vulling klep defect. Ervan uitgaande dat je al het drijfvermogen van de drijver ( “ball cock”) in de eerste fase van het toilet tank reparatie hebben gecontroleerd, zal moeten worden vervangen.

Voordat u een vervangende onderdelen te kopen of te beginnen aan een andere invasieve soort toilet tank reparatie, controleer dan of de items die u koopt geschikt zijn voor het merk en model van uw toilet tank. Deze elementen worden gestempeld op de binnenkant van het toilet tank zelf.