top 10 hot tub accessoires

Of noem je het een hot tub of een spa, beide zijn geweldig manieren om te ontspannen en te ontspannen thuis. Natuurlijk kan een hot tub en een spa ofwel boven de grond of in de grond en zijn vergelijkbaar met een groot bad met jets. In aanvulling op ontspannen, zijn er een aantal hot tub accessoires die je kunt kopen voor nog meer plezier.

Veel hot tub accessoires vindt u op de lijn of in het zwembad en spa-speciaalzaken, evenals patio winkels. Er is van alles, van spa kussens om je hoofd te rusten om paraplu’s tegen de schadelijke UV-stralen te beschermen.

Hier zijn 10 van de meer populaire hot tub accessoires.

Welke betere manier om achterover te leunen en genieten van uw tijd in de hot tub dan ook door rust uw vermoeide hoofd. Er zijn opblaasbare hot tub kussens nemen terug te slaan en te genieten van de spa-ervaring naar het volgende niveau. Er zijn verschillende soorten en maten variërend van de contouren naar Jellybean gevormde afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

De beste manier om uw spa of hot tub in tip-top vorm is met een cover van een soort. Beschermende hoezen zijn meestal vervaardigd in zware materialen zoals polyethyleen en kan het toestel volledig te bedekken wanneer deze niet in gebruik is. Dit houdt dieren, stof en ander vuil accumuleren, en de hete zon die algen en sneeuw en regen kunnen veroorzaken in koudere klimaten verlaten beschadiging.

Spa-verlichting in verschillende kleuren kan worden gebruikt om gewone iriserende stieren vervangen en sommige komen in LED en stralen warme kleuren van de regenboog.

Soms wil je een beetje lift en dankzij de contouren water zittingverhogers, kun je worden opgeheven, terwijl u in uw hot tub of spa te zitten door een paar duim. Deze kussen-achtige accessoires kunnen ook helpen om uw rug voelen zich meer comfortabel dankzij de toegevoegde ondersteuning.

Stofzuigers zijn er in alle maten, vormen en kosten, maar hun enige doel is om uw spa schoon te houden van vuil van boven naar beneden. Sommige stofzuigers zijn nu beschikbaar voor de hot tub of spa zonder slangen.

De meeste spa’s of druk tubs hebben filters die moeten worden gereinigd met de hand, maar er zijn een aantal op de markt die automatisch zijn en geen cartridges nodig.

Geen plek om uw drankje te zetten? Er zijn hot tub bekerhouders dat veel gemakkelijker houden met zuignappen aan de zijkanten van uw spa maken drinken, binnen het bereik en uit het water.

Hot tub leuningen kan u helpen om in en uit de hot tub met gemak en ze zijn eenvoudig te installeren.

Als u wilt om uit de zon te blijven, maar niet de hot tub, zijn er nu extra grote parasols op standaards die er stijlvol uit en houden ook de UV-straling op de baai. Sommige draaien 360 graden en zijn gemaakt van duurzame materialen die niet vervagen.

Er zijn een aantal hot tub / spa geuren op de markt die gemengd te ruiken, zoals vanille, fruit en bloemen en dat kan worden toegevoegd aan de reguliere hot tub water voor een ontspannende spa-ervaring. Ze krijgen ook ontdoen van chloor en chemische geuren.