top 3 bos voor een hardhouten ondervloer

Een hardhouten ondergrond is van vitaal belang voor een goede ondergrond te geven voor de hardhouten vloer. De ondervloer zelf niet hoeft te worden gemaakt van hardhout.

De ideale ondergrond is Douglas spar. Het moet borden die naar beneden worden genageld op 90 graden ten opzichte van de balken. Het hebben van hen in een hoek houdt alles veel steviger. Moet u gebruik maken verkocht # 2 of een betere kwaliteit van Douglas spar.

Douglas Fir

Frame kwaliteit grenen planken maken ook een goede hardhouten ondervloer. Net als spar, het hout is strak in graan. In beide gevallen moet de platen 1 inch bij 6 inch zijn.

Pijnboom

Multiplex is de meest voorkomende hardhout ondervloer. Het is goedkoper dan planken en sneller te installeren. De beste multiplex ondervloer wordt ¾ inch dik. Dit zal voldoende kracht om de vloer en mensen te ondersteunen geven. Een Sturdi Floor multiplex ondervloer is meest aanbevolen door hardhout verenigingen.

Multiplex

Het wordt gevolgd door ¾ inch OSB, of oriented strand board, multiplex. Zoals alle ondergronden in bij 90 graden de balken voor sterkte en dichtheid moet worden gehecht.

Onder de aanbevolen ondervloeren, de laagste op de lijst is 5/8 inch multiplex. Dit is goedkoper, maar niet zo dik en dus niet zo sterk als hardhout ondervloer.