top 6 kelderverdiepingen voor een kelder leefruimte

Er zijn een aantal verdiepingen waaruit u kunt kiezen wanneer u wilt opzetten van een kelder leefruimte in uw huis. Kelderverdiepingen zijn er in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Hier zijn enkele voorbeelden van de soorten van kelderverdiepingen kunt u kiezen uit.

Er zijn allerlei soorten vloerbedekking beschikbaar. uw keuze van tapijt kunt u aanpassen aan uw persoonlijke stijl, want er zijn allerlei kleuren en designs. U kunt ook tapijt dat past bij uw persoonlijke budget te halen.

Tapijt

Tapijt is zeer eenvoudig te installeren, en het houdt je voeten warm tijdens de koude maanden. Het nadeel van tapijt is dat vlekken gemakkelijk en vrij moeilijk te reinigen. U moet houden ook vloerbedekking materiaal uit de buurt van vocht of vocht, als het water gemakkelijk absorbeert en het vocht kan ruïneren of het materiaal beschadigen.

Cork Flooring

Kurken vloeren materiaal is ook goed voor de kille temperaturen. Het voorziet in een kussen voor uw voeten wanneer u stap op. Kurkmateriaal gebruikt voor vloeren is veel goedkoper dat andere vloeren materialen, zoals hout of linoleum. Het voegt accent aan natuurlijke kwaliteit van uw huis. In tegenstelling tot tapijt, kurkvloeren is bestand tegen vocht en schimmel. Het moet worden geschuurd en afgewerkt om de twee jaar om de kwaliteit te handhaven.

Houten vloer

Houten vloeren materiaal zorgt voor een gezellige en natuurlijk accent aan uw huis. Het voegt warmte aan de sfeer van uw huis en kan heel decoratief zijn. Zorg ervoor dat hoogwaardig hout te kopen. Low-grade hout is gevoelig voor schade of hout kleuring van contact met vocht of water uit uw kelder.

tegel vloeren

Keramische tegels is een zeer duurzame vloer materiaal. Het is gemakkelijk te onderhouden, betaalbaar en ongevoelig voor beschadiging door vocht of water. Je hebt ook een grote verscheidenheid van stijlen en kleuren van de tegels om uit te kiezen. Zorg ervoor dat de tegel die u kiest past bij zowel uw decoratieve stijl en uw budget. Keramische tegels niet warm te houden uw voeten, ze eigenlijk tijdens warmer weer koud blijven.

Linoleum

Linoleum is een duurdere vloeren optie, maar kwalitatief hoogwaardige linoleum is zeer duurzaam en biedt heldere kleur. Het is niet veel onderhoud, en het hoeft niet te worden afgedicht of regelmatig gepolijst.

vinyl

Vinyl vloeren materiaal is ook een duurzaam type vloer. Het is niet gevoelig voor beschadiging door vocht of water, maar de kleuren niet zo levendig vergelijking met die van linoleum. Vinyl vloer is eenvoudig te reinigen en is niet duur. Het is gevoelig voor scheuren, die moeilijk te herstellen. Zorg ervoor dat u hoogwaardige vinyl kopen voor duurzame kwaliteit.