top veiligheid-minded schuifdeur sloten

Een tweede schuifdeur slot is zeer belangrijk als de sloten al dit soort deur zijn dun en zeer bros. De meeste schuifdeur sloten zijn kunststof of aluminium. Met een beetje kracht deze sluizen zijn gemakkelijk gebroken. Je hebt een schuifdeur slot dat niet alleen de schuifdeur zullen zorgen, maar ook opstaan ​​om meerdere pogingen om toegang te krijgen. Er zijn tientallen op tientallen schuifdeur sloten op de markt, maar niet alle van hen zijn het geld dat u betaalt voor hen waard is. Je moet duurzaamheid, gemak van installatie en gemoedsrust. Het artikel zal hierna met u delen een aantal van de beste soorten schuifdeur sloten op de markt van vandaag.

Deze zijn gemaakt van gehard staal en zijn eenvoudig te installeren. De grendelstang geïnstalleerd aan de binnenzijde van de deur zodat inbrekers probeert de deur van buitenuit wrikken niet in staat om het vergrendelingsmechanisme te krijgen. Het slot bar geïnstalleerd opzichte van de huidige slot op de schuifdeur en grendels aan een onafhankelijke grendel. Als je de deur te openen van buiten zal het slot los te maken, zodat het niet normaal gebruik heeft voorkomen, maar zodra je de deur op slot zal vangen en zal niet worden opengebroken. U kunt het slot bar een glazen schuifdeur en een houten of metalen schuifdeur te installeren.

blokkeerstaaf

Deze interessante schuifdeur slot lijkt veel op een golf tee, maar is gemaakt van roestvrij staal. Er is een kleine vergrendelmechanisme dat onderaan de schuifdeur bevestigd. Een gat moet worden geboord door de vloer. De pen of ring wordt geschoven door middel van het mechanisme en in het gat. dan wordt het mechanisme vergrendeld aan de inzet en kan niet worden getrokken. In sommige versies van deze schuifdeur slot het draaien van de sleutel zal de pin verhogen of verlagen. De sterkte van de pen kan tot de kracht van de deur wordt opengetrokken. In werkelijkheid zou de deur aan flarden te scheuren om te openen.

Stake Lock

Dit type schuifdeur slot lijkt het slot bar op vele manieren. Het metaal gebruikt om dit type slot vervaardigen typisch roestvast staal of ijzer druk. De dubbele grendel slot, zoals het slot bar, wordt geschoven over de deurslot die al op de schuifdeur kwam geïnstalleerd. Het wiegen van de huidige sluis en voorkomt dat het beweegt. De dubbele schroef wordt in het kader van de deur en gebruikt de draadeinden te verstevigen waardoor het een ondoordringbare deur.

Double Bolt Lock

Dit lijkt op de brandstapel te vergrendelen, dat beschikt over een metalen post die door de vloer gaat. Het verschil is dat de vergrendeling aan de achterkant van de deur wordt gemonteerd. Het bericht is geplaatst door het centrum van de rail om meer zekerheid te bieden. Het bedienen van de sluis is zo simpel als het sluiten van de deur en intensivering op de lat.

Step Lock