topkok antonia lofaso renoveert huis keuken

Associate Editor van deze website, Angela werd groeide op in een doe-het-zelf-huis, en is nog steeds bezig het zaagsel af te schudden.

De favoriet bij de fans die op twee seizoenen van Bravo’s “Top Chef,” Chef Antonia Lofaso is in het proces van de renovatie van haar nieuw gekochte Venice Beach, California, thuis met haar ultieme keuken als het einddoel. Ze lijkt misschien gek zijn om nog een ding toe te voegen aan haar bord als Executive Chef bij Black Market Liquor Bar in Studio City, Californië, het gezicht van Campbell’s “Adres Your Heart” gezondheid campagne, en auteur van het onlangs vrijgegeven Busy Mom’s Cookbook. Maar terwijl ze niet kan worden de handel in haar garde voor een hamer gewoon nog niet, haar vader doet de renovatie zelf in echte doe-het-mode dus ze heeft weinig aan de hand.

Ik ontmoette met Antonia in haar restaurant, waar ze bekend om koken tot gerechten zoals deviled kwartel eieren, gebakken bloemkool, en gevulde zuchinni bloemen. Naast de drukte van de keuken personeel bereidt zich voor op de avond openen, deelde ze hoe haar liefde voor eten en familie haar keuken ontwerp heeft beïnvloed.

Dus, wat is het proces van het vinden van dit huis al zo?

We waren op zoek om te verhuizen van waar we woonden voor zoveel jaren in Beverly Hills. In Venetië werden mensen duikt in het betalen van geld voor huizen, en ik werd overboden binnen twee dagen na de invoering van een bod. Het was gewoon gek. Deze kleine oude 93-jarige vrouw verkocht me haar huis, omdat ik beloofd dat ik zou haar zorgen citroenboom en vertelde haar dat ik wilde mijn dochter daar te verhogen. Ze had er al sinds 1943 niets is gedaan om het huis. Al het andere op het blok is ofwel in herontwikkeling of nog steeds deel uit van old-school mensen die hun huizen hebben aangeraakt. Dat is een soort van de schoonheid van Venetië is dat er ook een mini-herenhuis, of is er dit geweldige kleine beach house, dat is wat ik heb op dit moment.

Wanneer ben je de renovatie beginnen en wanneer denk je dat het zal gebeuren?

We begonnen vorig jaar, en het moet worden gedaan door de zomer. Maar mijn vader heeft er alles aan gedaan met een van zijn vrienden. Hij is in de bouw zijn hele leven. Als ik huurde iemand anders erin te komen zou een belediging zijn.

Wat zijn uw algemene plannen voor de keuken?

Ik ga naar de Italiaanse Toscaanse tegel overal doen. Ik denk iets als rustieke keuken van mijn grootmoeder in Italië, met misschien een harde steengoed vloer. Ik wil een grote wastafel, waar we kunnen gewoon dumpen alle gerechten in en spuit hen. Deze keuken gaat werkbare-niets preuts zijn. Ik ga geld te besteden aan mijn oven, geen kasten. Het eiland in het centrum zal kasten in de bodem voor dingen die ik niet wilt weergeven, zoals Tupperware, en laden voor mijn kleine gadgets hebben. Maar dezelfde roestvrij stalen rekken dat ik hier bij Black Market dat al mijn droge goederen en potten en pannen te houden is wat ik ga thuis dus ik al mijn borden en bekers en mijn wafelijzer kan weergeven. Het is gewoon meer functioneel, en ik zal mijn containers van meel en suiker, al mijn mooie olijfolie en dozen ontbijtgranen out te hebben. En de reden waarom je het doet is het zo dat er geen afval. Je bent niet op zoek naar dat 8-jaar-oude doos van zout terug. In de keuken van mijn moeder Ik ben als, ‘Hoe lang heeft deze kan van gebakken bonen in hier geweest? “Ik kan niet eens een vaatwasser. Mijn grote ding is het maken van mijn dochter wast haar bord nadat ze eet. Dat is hoe ik ben opgegroeid. Zelfs nu wanneer mensen komen we allemaal gewoon wassen en drogen van de gerechten samen. En ook, ik ben op zoek om te zien of ik ruimte voor een wok kan hebben.

Nou ik ben blij dat je dat omdat ik weet dat gezond eten is belangrijk voor u, als het gezicht van de Campbell’s Adres Your Heart campagne. Net als de wok, welke andere soort dingen stel je voor Integratie dat gezond eten te vergemakkelijken?

Voor mij, de uitrusting is belangrijk. Een stoomboot en vleeskuikens is het belangrijkste, en de grill buiten. Ik voel mensen niet hun vleeskuikens gebruiken alsof je terug in de dag wanneer je ouders vroeger. Maar je krijgt die vergelijkbaar korst die u zoekt als je verschroeiende zonder olie, en hetzelfde met de grill. De grill is de perfecte plek, of u nu hitsig een stukje kip, vis of mager vlees. Het is gewoon een geweldige keuken component zonder dat u alle olie te gebruiken.

Ga terug naar de grill – buiten onderhoudend is een onderdeel van het leven hier in Zuid-Californië. Houdt u van dat deel van het leven hier?

Ja! Ik ben eigenlijk het bouwen van een keuken buiten, ook. Ik zal een koelkast buiten, en ik heb een tafel gebouwd met een kruidentuin naar beneden het midden van de tafel. Als je praat over hoe u uw eten een beetje meer fris en wenselijk is, zonder al het vet te maken, het is verse kruiden. Dus als je zit en het eten van al rond de tafel, zullen we verse basilicum, verse tijm, wat je wilt voor je bord hebben.

Ik hou van dat idee. Dus waar is allemaal jouw inspiratie voor dit vandaan? Bent u het knippen van foto’s uit tijdschriften of op zoek bent op Pinterest?

Mijn partner hier bij Black Market – zijn vrouw is een ontwerper. Ze ontwierp Black Market en ze helpt het ontwerp van onze volgende locatie. Ze zei tegen mij: “Ik weet dat je, ik weet wat belangrijk voor je is. Ik ga gewoon naar je foto’s te sturen van de spullen en vertel me wat je wilt. ‘Ook al ben ik een kunstenaar voor voedsel, als het gaat om het ontwerpen van ik weet niet echt wat ik wil meteen. Mensen niet begrijpen als ze eerst beginnen om iets dat het gaat om uw persoonlijkheid weerspiegelen ontwerpen. En ik vraag me af: ‘Wie ben ik? “Het is zo veel meer soul searching dan ik had verwacht. Dit is de eerste keer dat ik in mijn huis door mijzelf, met slechts mijn dochter. Wat wil ik dit huis te lijken? Hoe ziet ons leven eruit?

Omdat we op het gebied van identiteit, hoe vind je de keuken te gebruiken anders thuis dan wanneer je hier bent in het restaurant of koken ergens anders?

Het is grappig, want ik soort van niet. Op dezelfde manier als we bij Black House opende de keuken hier, zal deze open genoeg zijn thuis, waar ik een deel van wat hier gebeurt kan zijn, maar niet overdreven vooraan in het midden. Opgroeien, op kerstavond mijn moeder zou koken tijdens de maaltijd omdat we altijd deden alles in cursussen. We hebben niet alleen een paar beten hier en daar. Het was altijd cursussen van voedsel. Dus ik moet een deel van wat er gaande is op de tafel, maar ook het koken zijn.

Het lijkt erop dat het opgroeien, de keuken was een plek waar je familie echt indrukwekkende windjammers.

De keuken is het hart van het huis, voor zover ik mij betreft. U kunt de mensen de liefde van familie en hun manier van vertellen als hun keuken is betrokken. Ik heb in huizen waar je loopt naar de keuken geweest en je weet dat is niet de plek om te hangen. En ik heb in huizen waar de keuken is zo klein en toch is iedereen zitten rond geweest. Er is een gevoel van warmte, een gevoel van gemeenschap, een gevoel van familie wanneer mensen zich aangetrokken voelen tot uw keuken –mijn huis van de grootmoeder was als dat. Mijn tante heeft een huis op Long Island waar er nergens om zelfs te zitten in haar keuken het is zo klein, maar we bevinden ons op de grond zitten. Ik ga op de grond zitten met de kinderen terwijl ze koken omdat er iets gewoon brengt u daar.

Dus, wat zijn je gevoelens over een formele eetkamer? Heeft u liever met een zithoek in de keuken, zodat u kunt praten met mensen als je onderhoudend?

Het gaat om zowel voor mij. Ik ben opgegroeid waar we altijd zaten aan de keukentafel. Wat maakte het meer als dineren was toen mijn moeder zet een linnen tafelkleed op. In het centrum eiland zal worden zitplaatsen, want in de ochtend toen mijn dochter zich klaar voor school, ik wil in de kamer met haar terwijl ze eet. Ik hou niet van het verlaten van de kinderen te eten in een kamer door zelf. Het moet gemeenschappelijk zijn. Dus als ik de afwas, of het krijgen van een lunch klaar of prepping iets voor het diner, kan ze vooraan in het midden, dus ik kan communiceren met hier terwijl ik bewegen. Het gaat over ons tijd samen doorbrengen en praten en die op dat moment. We zitten niet in de voorkant van de TV en eten. Die momenten zijn op vrijdagavond, waar je maken dat de partij de tijd en je gooit kussens zitten en maak snacks.

Spreken van je dochter, ik weet dat je nieuwe kookboek is gericht op gezonde maaltijden ouders kunnen maken voor en met hun kinderen. Hoe belangrijk denk je dat het is om een ​​ruimte die u genieten van het koken in die ervoor zorgt dat mensen willen koken met hun kinderen?

Vreemd genoeg, denk ik niet dat die twee gaan samen. Ik heb in mooie huizen gewoond en ik heb gewoond in kleine appartementen in New York City, en ik heb voortdurend in alle van hen gekookt. In mijn appartement in New York City, de kast was in de keuken. Ik moest Thanksgiving-diner te beginnen de dag voor, omdat ik een oven die, misschien, fit mijn kalkoen in het had. Maar dat heeft me niet weerhouden hebben 15 mensen in mijn huis voor Thanksgiving diner. Ik heb het gevoel dat de motivatie moet ergens dieper te komen. Je kunt niet zeggen: “Ik kan niet koken omdat het zo moeilijk, want mijn keuken werkt niet.” De motivatie om te koken met uw familie komt van iets dat zo veel dieper dan wat werktuigen je hebt, hoe uw keuken eruit ziet, of het hebben van de juiste apparatuur. Als u gewacht dat, het is nooit gaat gebeuren. Ik zou niet in staat zijn geweest om te koken voor mijn dochter dit hele jaar. Toen ik voor het eerst dit huis kreeg, mijn tante en neven kwam. Ik had niets van mijn spullen uitgepakt, en ik maakte deze enorme diner met kreeft en krab klauwen en salades. We hebben samen twee oude tafels op het terras, sommige mensen zaten op oude meubels, sommige mensen hadden plastic vorken, sommige mensen hadden reguliere vorken. En het was waarschijnlijk een van de beste diners ik ooit heb gehad.

Ben je begonnen met het hele redesign meteen, of heb je proberen te leven in het huis eerste en erachter te komen wat je wilde?

We hebben geprobeerd om eerst wonen in het huis. Ik voel me nog steeds dat de energie van de oudere mensen die hier woonden nog steeds hier. Het was erg stagneert op het eerste. Ik voelde me ontheemd. Ik voelde alsof het was niet mijn huis. Ten eerste zijn we begonnen met de badkamer, die daadwerkelijk zal worden gedaan in tien dagen, en dan zijn we het verplaatsen rechtstreeks naar de keuken. Maar het was grappig omdat we schoongemaakt de muren en de popcorn plafond in de woonkamer, en dan van dat ik was als: “Ik kan niet werken in deze keuken, trekt deze muren naar beneden!” Zo hebben we een aantal fundamentele dingen en wij doen de keuken snel terugkomen.

Dus, weet je je weg in de keuken, maar hoe zit het met de bouwplaats? Bent u actief helpen van je vader met het werk?

Ik ben zeker niet dingen bouwen met hem, maar misschien in de keuken zal ik. Het dichtst kwam ik de andere dag was toen ik hoorde iets vallen in de badkamer en ik liep daar en hij was bezig gipsplaat en ik heb zoiets van, “OK, pap, je bent geen 40 meer. Je kunt niet in het bezit van een stuk van gipsplaten in de ene hand en boor op hetzelfde moment. “Hij vertelde me om mijn broer te krijgen voor hulp, maar ik vertelde hem dat ik kan houden een stuk van gipsplaten! Mijn vader is in zo veel huizen en gedaan zoveel bouw zijn hele leven, maar hij is een minimalistisch. Als het aan hem, zou alles zijn witte muren, de badkamer zou witte tegel, en hij zou zeggen dat alles wat je nodig hebt is een Mason potje met je tandenborstel erin en een scheren kit. En ik wil kleur. Iets dat me geld kost, wil hij niet te doen. Hij zal terug van Home Depot komen en vertel me, “Weet je hoeveel gipsplaten nu is? ‘En ik heb zoiets van,” Alsjeblieft niet die gesprekken beginnen met mij!’ Maar ik ben zeer praktisch. En het grappige is, ik heb twee broers, maar ik ben de enige die wil leren over dit soort dingen. Hij zit daar en legt dingen voor mij. Ik vraag hem wat er achter de tegels in de badkamer, want alles wat ik nu zie is 2x4s. En bouwvergunningen met alle codes voor het brandgevaar, en raam scheidingen en de deuren … Ik leer zo veel door dit hele proces.

Nou, ik denk dat het is zo geweldig je vader doet dit omdat het echt zal voelen als uw huis meer dan wanneer een vreemdeling deed het werk.

Ja, eigenlijk mensen in Venetië noemen hun eigenschappen zoals ze doen in Italië. De mensen over de manier waarop de naam van hen Casa De Mi Abuelos. Ik denk dat ik ga naar mijn huis Casa De Mi Padre noemen, omdat hij gebouwd.

Voor een kans om je eigen $ 50.000 keuken makeover winnen, voert Campbell’s wedstrijd op http://www.addressyourheart.com.