transplantatie een gepropageerd echeveria clipping

U kunt een gepropageerd echeveria clipping transplanteren om meer succulente planten in uw tuin te maken op dezelfde manier zou je de gepropageerd knipsels uit andere vetplanten transplanteren. Laat de cutting ontwikkelen van een harteloze, en plant het dan.

Eerst uw snijden nemen, dan laat ze drogen voor een tijdje, zet het in de bodem, en wachten tot het roots ontkiemen. Als dat zo is, het is klaar om een ​​andere pot te worden genomen en gecultiveerd als een baby echeveria plant, die weinig zorg nodig heeft, maar heeft de volle zon nodig heeft voor ten minste 4 uur per dag.

Niet water uw gepropageerd knippen. Gebruik in plaats daarvan een spuitfles en mist de oppervlakte van de grond een beetje, en dat is veel water voor uw echeveria plant. Dat het niets meer nodig omdat het een woestijn sappig en, als gevolg, wordt gebruikt om met weinig tot geen water.

In het nieuwe huis in de dorre tuin, moet de echeveria clipping volle zon hebben als het doet in zijn natuurlijke omgeving. Dit maakt het de kans om te maken en op te slaan zijn eigen voedsel en voedingsstoffen om te overleven te geven.

Echeveria zijn vrij winterharde planten, en je moet niet veel van een probleem transplanteren te hebben en de zorg voor hen nadat ze zijn verspreid.