transplantatie van een jonge doos vlier

Box ouderen zijn heel veerkrachtig en makkelijk te verplanten. Ze hebben niet veel op het gebied van speciale zorg en aandacht nodig en kan snel uitgroeien tot een mooie schaduw boom.

de jonge boom met zo veel van het wortelstelsel intact mogelijk te graven. Gebruik jute of soortgelijke ontslaan vellen te verzamelen en houd de kluit bij elkaar.

kluit

Wanneer u de nieuwe locatie te kiezen, in gedachten houden dat vak oudsten zijn snel groeiende bomen. Young Box Elder bomen zijn bijzonder kwetsbaar voor excessieve schaduw dus zorg ervoor dat het zal worden in het volle licht voor zo veel van de dag mogelijk te maken.

plaats

Wanneer u het nieuwe gat voor uw jonge boom te graven, zorg ervoor dat het is minstens zo groot als degene die u gegraven om het te verwijderen. de boom te planten, zodat de stam is zo ver in de grond zoals het oorspronkelijk was. vul dan het gat zo goed mogelijk te maken. U kunt de plundering rond de kluit te verlaten. Dit zal enige bescherming te bieden, houdt vocht. Geleidelijk zullen de zak verval en eigenlijk de boom te voeden.

aanplant

In de eerste maanden, is het essentieel om de boom tegen invasieve planten te beschermen. Plaats een strook materiaal rond de basis van de boom te voorkomen dat ongedierte kauwen weg de schors. de jonge boom regelmatig water totdat het goed is ingeburgerd.