transplantatie van een Metasequoia

De Metasequoia is een naaldboom die zijn naalden in de herfst werpt. Deze boom, die kan groeien tot een hoogte van 100 voet of meer, heeft een taps toelopende stam met boomschors. De takken hangen dramatisch als het groeit tot een unieke blik naar de boom te presenteren. Als een snel groeiende boom, opgroeien tot 5 feet per jaar, moet je het transplanteren als ze jong.

Wanneer u denkt over het transplanteren van uw Metasequoia, beginnen na te denken over het in de herfst. Dit is het moment waarop je nodig hebt om het te verplaatsen. Op deze manier kan de boom zich concentreren op vaststelling van wortels in plaats van het produceren van de groei.

Transplant in Fall

Voordat het winterweer hits en de boom gaat helemaal slapende, water de grond rond de boom om het nat te houden. Laat geen stilstaand water is er, maar houd de bodem vochtig.

Water Well wanneer transplanteren

Na het transplanteren van uw Metasequoia boom, zal het nodig hebben om een ​​aantal rijke voedingsstoffen te hebben om gezond te houden en vast te stellen het wortelstelsel. Werk in organische compost in de bodem om de boom te voorzien van de rijke bodem die het nodig heeft.

Werk in Organic Compost

Na de winter seizoen, geef je nieuwe transplantatie een goede start voor het groeiseizoen door het snijden van een deel van de takken terug. Deze nieuwe start zal nieuwe energie het groeiproces.

Snijd Terug in het voorjaar