triple spoor storm venster reparatie tips

Als je merkt dat je te kijken naar de verschillende vensters die u door uw huis heeft gemonteerd, kunt u niet bewust zijn van het feit dat wanneer het tijd is om deze vensters te herstellen komt, is er een verschil tussen raam reparatie en storm venster reparatie. Ongeacht welke taak die u probeert te bereiken, er zijn altijd manieren om te helpen u de tijd te verlengen voordat de reparaties noodzakelijk geworden. Door het doen van eenvoudige onderhoud en het gebruik van de volgende tips, zal je merken dat je bespaart jezelf een hoop werk.

Voordat u kunt beginnen met het repareren van deze vensters, is het belangrijk om het verschil tussen de gewone ramen en storm ramen te begrijpen. Storm ramen zijn eigenlijk glasplaten die geïnstalleerd binnen of buiten het frame van uw huidige ramen. Deze worden gebruikt om de sterkte en stabiliteit van de ramen die reeds bestonden helpen. Ze kunnen ook nuttig zijn als het gaat om het regelen van uw warmte en handhaven van een constante warmte in uw huis. Voorzetramen kan worden aangebracht achter het feit. Dus je kunt altijd toevoegen ze op als je ze nodig vinden. Typisch ze zijn gemaakt van glas of hard plastic.

storm Windows

Triple sponningen zie de voorzetramen die zowel een raam en een scherm in een enkele unit. Triple spoor ramen zijn permanent geïnstalleerd op zijn plaats. De schoonheid van deze typen vensters is dat zij gemakkelijk kunnen worden geopend en de schermen om fouten te voorkomen dat een probleem. Als u op zoek bent naar uw portemonnee, ga je zien dat Triple Track Windows zijn ongeveer tien tot vijftien procent goedkoper dan het installeren van een permanente nieuwe ramen. Deze typen vensters zowel in het huis adn buitenkant van het huis, afhankelijk van de raamconstructie actualyl geïnstalleerd.

Triple Tracks

Er zijn een aantal voordelen die je zult vinden als het gaat om te gaan met drievoudige spoor storm ramen. De eerste is dat je gaat om een ​​sterk verbeterde ontwerp van bescherming. Oude huizen meer te lijden onder het koud en tochtig. Door het installeren van de ramen, ga je betere isolatie in het huis, en de verdere bescherming tegen de weersomstandigheden te bieden. Anderzijds de kwaliteit van de vensters is beter dan die van andere vensters. Triple spoor voorzetramen bestaan ​​uit twee glasbladen (het buitenste en het midden) en het derde paneel dat het scherm. De buitenste venster neemt de last van het weer, die de binnenste ramen en het scherm beschermt. Als goed, deze zal blijven afdichting te helpen in de warmte. Natuurlijk is de beste aspect van deze vensters is de energiebesparing die u gaat ervaren. Dit komt ook voort uit de extra isolatie. Aangezien meer warmte zal worden gehouden in het huis, is er minder werk voor uw kachel om het huis te verwarmen.

voordelen

Negentig procent van de tijd, de problemen en schade die je tegenkomt zijn gemakkelijk te vermijden. Wanneer u te maken met foutieve uitlijning problemen, deze zijn zeer eenvoudig op te lossen. typisch een verplaatsing zal optreden wanneer het raam niet correct is geïnstalleerd. U moet het gebied rond de zeehonden te inspecteren om te verzekeren dat het venster is securley op zijn plaats. Controleer om er zeker van zijn dat u een strak caulked afdichting rond het frame. Als je water lekt in het venster, gaat u roest en dan uw ramen zijn niet van plan om gemakkelijk te schuiven op de sporen. Het tweede dat het omgaan met de aanpassing is dat je nodig hebt om er zeker van zijn dat de sporen schoon gehouden te allen tijde. Als je ze niet schoon dat je gaat naar zwakke punten te veroorzaken binnen de tracks die kunnen vervormen en buigen, waardoor verdere foutieve uitlijning problemen veroorzaken.

Tip 1 – Verplaatsingen

Het is belangrijk om te onthouden dat sinds de storm ramen kunnen worden toegevoegd nadat uw gewone ramen zijn geïnstalleerd, kunt u gemakkelijk ze op te lossen als ze beginnen te barsten of breken. U kunt gewoon naar buiten en kopen nieuwe stukken, die op het 1/16 van een inch range moet worden gekocht. Hierdoor kan het raam uit te breiden en contract dienovereenkomstig met de hitte en de kou van het weer. Zorg ervoor dat het nieuwe venster goed is gesneden. Zo niet, dan zal de ramen uitbreiden en leiden tot verdere scheurvorming en het kan uiteindelijk het hoofdvenster zelf beschadigen.

Tip 2 – Repareren Broken Storm Windows

Als u vindt dat u te maken met een overmaat van condens op de ramen, zul je merken dat het leven van de ramen gaat zeer snel slinken. Om ervoor te zorgen dat je niet hoeft om uw ramen te vervangen omdat dit een probleem is, moet u ervoor zorgen dat u het houden van de ventilatieopeningen schoon. Aan de onderkant van de storm ramen vindt u de gaten die een vrije luchtstroom mogelijk te maken te vinden. Als deze wordt gevuld met vuil, zal dit leiden tot de condensatie te verzamelen.

Tip 3 – Handhaving van de Window’s Age

Tip 4 – Let op Uw Paint Jobs

Wanneer u de storm ramen geïnstalleerd, zult u merken dat u het ze te schilderen om ze aantrekkelijker voor het oog te maken. Het is belangrijk om een ​​verf die gemaakt is om zich aan het metaal van het frame gebruiken. Zo niet, dan wordt uw verf gaat om te drogen en dan beginnen pellen, dus verpest de verf baan zelf, en het verspillen van uw tijd. Ook, zorg ervoor dat de sporen van de ramen schoon te maken. Er is geen reden voor u om te schilderen in de sporen. De verf zal alleen droog en het moeilijker maken om te openen en te sluiten.