tuning een oude container in een vogel feeder

Een vogel feeder kan worden gemaakt van zowat elk type materiaal dat u zich kunt voorstellen. In feite, kunt u regelmatig alledaagse voorwerpen gebruiken om een ​​nieuwe vogel feeder maken zonder hout of andere materialen te kopen. Dit sluit aan bij de recycling van oude voorwerpen en het hergebruik van hen voor iets anders.

Vogel feeders zijn niet gebouwd volgens een standaard plan. Er zijn verschillende maten, vormen, kleuren en materialen die deel uitmaken van een vogel feeder. U kunt een eenvoudige buis vogelvoeder, een flatscreen geopend vogel feeder of een uitgebreide huistype feeder hebben. Een van de makkelijkste vogel feeders te maken is gemaakt met behulp van oude containers. Dit kunnen flessen frisdrank of een restaurant take-out containers. Hier zijn een paar stappen naar bird feeders te maken van verschillende containers.

Bird Feeder van Take-out Container

Spoel de container en laat het dan volledig opdrogen. Met behulp van een spijker, por verschillende gaten in de bodem van de houder zodat de lucht kan circuleren door het zaad en het zaad niet rotten op de bodem. Houd de gaten klein genoeg zodat de vogel zaad niet uit te vallen. Kleine afwerking nagels zijn een goede maat voor dit type gat,. Sluit de bovenzijde van de houder en snijd een kleine opening aan de zijkant ervan. Zorg ervoor dat het een kant die geen handvatten heeft. Snijd een kleine spleet in de bodem van de opening en schuif het popsiclestok erin. Lijm aan de onderzijde van het take-out container waardoor ongeveer 4 inches aan de buitenkant,. Bevestig een koord aan de handgrepen en hangen aan het dichtstbijzijnde kantoor. Opvullen met vogelzaad en kijk hoe de vogels beginnen met een bezoek. U kunt dit soort vogel feeder gebruiken voor een paar weken, voordat het weer eist zijn tol op.

Melkpak Bird Feeder

Neem een ​​stukje stuk hout en snijd het naar beneden tot een lengte van 18 inch. Het maakt niet uit wat voor soort hout dat u gebruikt, zolang het is 6 inch breder dan de bodem van een melkpak. Knip de onderkant van het melkpak 4 duim van de bodem. Was het uit en droog. Lijm het melkpak bodem naar de strip van hout in het midden. Als je het goed gedaan hebt, moet er 3 inch hout aan elke kant. Boor twee gaten aan elk uiteinde en lus twee stukken touw door de gaten. Bind de uiteinden aan een boomtak en vullen met vogelzaad.

Eierdoos Bird Feeder

Snijd het deksel van een eierdoos en houden de bodem voor de vogel feeder. Vul de dozen met vogel zaad en steken gaten in elke hoek van de eierdoos. Bind een touwtje door elk gat. Verzamel de uiteinden van het touw aan elkaar en binden in een knoop. Hangen van een boom en geniet ervan!