twee-handvat douche kraan onderhoud en reparatie

Als je problemen hebt met je twee-handvat douchekraan, dan geld kan worden verspild in uw huis. U zult merken dat wanneer er een lek is, liters water wordt verspild. Als het water dat wordt gelekt is warm water, dan heb je ook de energie wordt verspild, samen met water. Het is belangrijk dat u weet hoe u uw twee-handvat douche kraan te herstellen zo snel mogelijk om te voorkomen dat water of energie verspild.

Stap 1 – Bereid je voor op Compression kraan

Ter voorbereiding voor deze job, zal je nodig hebt om te beginnen door het verkrijgen van de watertoevoer afgesneden. Dit kan worden gedaan door te gaan onder uw gootsteen en op zoek naar de watertoevoer kleppen. Als je ze niet kunt vinden, dan kunt u gewoon uitschakelen van de watertoevoer die gaat naar uw hele huis.

Stap 2 – Verwijdering

De metalen kap die rust boven de kraan moet worden geknald uit. Doe dit door het krijgen van uw schroevendraaier en nieuwsgierige het zachtjes. Onder de kap is een schroef die moet worden verwijderd, zodat je goed de handgrepen kan verwijderen. Mogelijk moet u uw schroevendraaier te gebruiken voor nieuwsgierige als de handgrepen niet rechts af komen. Draai de motorkap moer tegen de klok in om goed te verwijderen. Onder de motorkap moer is een stam. U moet deze stam tegen de klok in draaien en te verwijderen.

Stap 3 – Washer

Aan de onderkant van uw stuurpen is een schroef die een wasmachine hebben. De gloednieuwe wasmachine die je nodig hebt om lichtvaardig worden bekleed met vaseline. Schroef deze op zijn plaats waar de oude wasmachine was. U zal hetzelfde doen met uw O ringen. Zodra u de kraan weer in elkaar gezet hebben, zet het water om te zien of er sprake is van lekkage.

Stap 4 – Cartridge Kraan

Als je werkt met een cartridge kraan, dan zul je merken dat de meeste van de stappen zijn vergelijkbaar. Je zal beginnen door te draaien aan het water af net hetzelfde als bij de compressie kraan. De metalen kap dient als geknapt van de handgrepen. Wanneer je naar je het behoud van nut is dat onder het handvat, zal je nodig hebt om eruit te komen van uw toenemende moersleutel en draai het tegen de klok in. Met je tang, verwijdert u de cartridge steel door simpelweg te draaien. Verwijder de O-ringen met uw schroevendraaier en smeer ze in met vaseline. Wrik de borgklem uit met uw schroevendraaier, op zoek naar het aan aan de basis van uw spruit. Verwijder de oude O-ringen en vervangen door de vaseline gecoate nieuwe.

Stap 5 – Finish

Zodra u de oude O-ringen vervangen, bent u klaar om de kraan weer in elkaar. U moet gewoon de stappen die u bij het nemen van het uit elkaar duurde keren. Als je eenmaal hebt de kraan weer in elkaar te zetten, zult u in staat om het water weer aan te zetten om te controleren op lekkages.