twee voordelen om afvalwater te recyclen van de bevochtiger naar het gazon water

Een manier om het milieu te helpen is om afvalwater te recyclen. U kunt dit doen door gebruik te maken van uw afvalwater van de luchtbevochtiger om het gazon water te geven.

Hieronder zijn de twee belangrijkste voordelen van het gebruik van afvalwater op buitenwater.

1. hoeft niet te worden behandeld

Veel huiseigenaren kunnen denken dat hun afvalwater, goed, is precies dat: afvalwater. In feite is de waarheid is dat je het kunt gebruiken om uw gazon water, zelfs zonder het eerst te behandelen.

2. tijd en geld

Afvalwater bevat wel deeltjes, en enkele vuile puin, maar het is zeer veilig om te zeggen dat uw gazon het aankan. Vuistregel is het gebruik van ongeveer een halve liter afvalwater voor een ieder vierkante voet van uw gazon.

Recycyling afvalwater voor uw gazon is een eenvoudig proces. Neem de behandeling stap en het proces van te maken, en je hebt nog een nog eenvoudigere manier om het te doen.

Recycling van uw afvalwater bespaart u tijd en geld. Het bespaart u tijd door in feite niet nodig om iets te doen, maar een container te legen. Uw luchtbevochtiger is vol van afvalwater, dus er is geen noodzaak om een ​​andere container te vullen te vinden.

Het runnen van uw sprinklers voor uren en zorg ervoor dat elk deel van het gazon hit kan worden een beetje duur, niet om water te verspillen te noemen.

De volgende keer, voordat je dumpen uw luchtbevochtiger water, een stap terug en zien waar je het kan gebruiken om u te profiteren op de beste manier.