types van bevestigingsmiddelen

Prêt-à-bevestigingsmiddelen en connectoren zijn nu op de markt voor zowat elke taak die u nodig heeft om te doen, of het nu de bouw van een hek, een dek of een huis. Ze kunnen worden gebruikt wanneer hout aan hout, beton of baksteen, en de meeste zijn goedgekeurd door de Uniform Building Code eisen. Echter, je moet altijd uw lokale bouwverordening raadplegen alvorens ze te gebruiken. Deze aansluitingen kunnen vaak bespaart u geld, arbeid, materialen en tijd bij het opstellen van een project.

Veiligheid borden. Deze voorkomen dat per ongeluk nagelen in nutsbedrijven kabels of leidingen die door middel van framing passeren.

Nagel platen en plaat bandjes. Deze werken ook herstellen platen of voor lichte hout-to-hout lassen.

Hek haakjes. Deze vereenvoudigen hek bouw en zorgen voor een gemakkelijke demontage wanneer dat nodig is.

Zaagbok steunen. Deze beurt een 2 x 4 of 2 x 6 in een noodzakelijk hulpmiddel in slechts één stap.

Stud schoen. Dit zal een balk stud of spanten die kunnen zijn geboord of gekerfd tijdens de bouw te versterken.

Gipsplaten clips. Deze kunnen worden gebruikt voor wandplaat of lambrisering.

Foundation en metselwerk verbindingen. Deze omvatten funderingankers, bakstenen muur banden en vloer jacks, onder anderen.

Bericht ankers. Deze zijn ontworpen om een ​​post van de grond af te steunen. Deze elimineren diepe paal gaten en voorkomen houtrot of termietschade.

Kapjes en platen. Deze worden gebruikt voor een grote interesse waarin één of meer licht vereist aangesloten.

Joist hangers. Deze hulp in nauwkeurige, uniforme verbindingen en laat een structuur voor grotere belastingen te houden dan andere technieken.