types van de populaire achtertuin putting green maaiers

Putting green maaiers zijn zeer gespecialiseerd. Ze moeten maait tot een hoogte van 3/16 inch, wat veel lager is dan het gemiddelde gazon. In tegenstelling tot gewone maaimachines, moet er een veel hoger percentage van de snede zijn. De ideale putting green maaiers zijn reel maaiers. Ze moeten 11 messen op de cilinder ten opzichte van de 5 vind je op de meeste maaiers hebben.

Professionele putting green maaiers zijn ontworpen voor zware commercieel werk, dat is de reden waarom de grote cursussen te gebruiken. Het probleem is dat ze dienovereenkomstig zijn geprijsd, kost ten minste $ 6000, ver boven het budget van de begroting gemiddelde huiseigenaar. Ze zijn gebouwd om duurzame werkpaarden en zijn eigenlijk meer maaimachine dan een huis putting green vereist.

Professional Maaiers

U kunt gebruikte professionele putting green maaiers te vinden. Deze zullen zijn op grote schaal gebruikt voordat ze te koop zijn gezet, wat betekent dat je zou kunnen eindigen met frequente reparaties uit te voeren. De prijzen zullen variëren afhankelijk van de conditie van de maaier.

gebruikte Maaier

Sommige bedrijven maken putting green maaiers strikt voor huishoudelijk gebruik. Ze zijn ook relatief duur, te beginnen bij bijna $ 2.000 voor een push-model. Een power mover is duurder nog steeds, maar zal nog vele jaren.

Huis Putting Green