types van het huis wrap om uit te kiezen

House wrap is een essentieel bouwmateriaal dat een aantal belangrijke voordelen biedt. Niet alleen voorkomen dat vocht sijpelen in het hout van uw huis, maar speelt ook een rol in de isolatie. Wanneer u het kiezen van een huis wrap te installeren onder uw gevelbeplating, overweeg dan de volgende types.

Een van de meest elementaire soort huisisolatiemateriaal bouwt papier. Dit is een blad van huis wrap dat is gemaakt van papier of vilt. In veel gevallen wordt ook gecombineerd met asfalt om een ​​beetje kracht toevoegen huisisolatiemateriaal. Dit materiaal is bekend voor het voorkomen luchtstroom in en uit het huis. Het helpt ook bij het voorkomen van vocht van het krijgen in. Dit is meestal een van de minst dure opties te overwegen.

building Paper

Nog een van de meest populaire opties op de markt is plastic huis wrap. Dit type materiaal is gemaakt van gesponnen kunststof en het doet een groot werk van het houden van vocht uit het huis. Over het algemeen zijn de meeste bouwers de voorkeur aan het over de bouw van papier.

Plastic House Wrap

Plastic huis wrap kan komen gekleurde of in doorzichtige rassen. De meest voorkomende vorm van huis wrap is getint en heeft de naam van het merk gedrukt direct op. Verschillende bedrijven ook duidelijk huis wrap, die over het algemeen makkelijker te installeren, omdat je kunt zien waar je het steken van het huis.

vocht doorlatend

Sommige soorten huis wrap zijn eigenlijk beschouwd vocht doorlaatbaar te zijn. Dit betekent dat de huisisolatiemateriaal daadwerkelijk het vocht dat ontstaat in het huis te ontsnappen via de wanden mogelijk. Bijvoorbeeld, als u een warme douche of een kok te nemen, het vocht moet ergens te gaan. Bij dit type huis wrap, zul je geen zorgen te maken over worden vocht wordt opgesloten binnen de muren en de vorming van schimmels.

Tyvek

Tyvek is een van de meest populaire vormen van het huis wrap momenteel op de markt. Dit materiaal is in feite gemaakt van een synthetisch materiaal dat werd ontwikkeld door het bedrijf. Dit materiaal is een soort spinnen gebonden olefine, populair omdat het toestaat dat waterdamp gemakkelijk doorheen passeren, maar niet vloeibaar. Dit maakt het ideaal om waterdamp toestaan ​​vanuit het huis te ontsnappen terwijl regen en andere vloeistoffen uit te komen in het huis.

Tyvek is ook ideaal omdat het voorkomt luchtstroom van het verlaten van het huis. Dit helpt isoleren van de woning en kan aanzienlijk lager uw elektriciteitsrekening op de lange termijn. Dit wordt beschouwd als een premium materiaal, maar hierdoor zullen sommige fabrikanten vermijden vanwege de extra kosten. Echter, als je goede resultaten, is dit momenteel een van de beste materialen op de markt.