upcycle pallets in een houten vloer

Josh Aaron dabbled in DIY tijdens het opgroeien, maar zijn “grote ontwaken ‘gebeurde toen hij aan een project nam om zijn eigen vocale opname booth te bouwen. Hij werd verliefd op DIY op dat punt en is sindsdien vast te zitten. Zijn blog is tobuildmyown.com.

Een gevolg van het werken in de scheepvaart en het ontvangen van een aantal jaren was de schok voelde ik bij het zien van het aantal houten pallets die gewoon na hun eerste gebruik werden vernietigd. Ik heb altijd gedacht dat er veel manieren om dat hout te maken aan een goed gebruik zou zijn. Nou, er zijn. Laten we praten over slechts een.

Stap 1 – Deconstruct Pallets

Als je een bos van houten pallets en vragen zich af hoe je het beste kunt upcycle de planken, wat dacht je van vaststelling van een houten vloer? Het is met succes toegepast door anderen, en het kan met succes door u te worden gedaan.

Stap 2 – Organiseer Planken door rechtheid en Kwaliteit en Prep Them

Veel van de platen op een pallet zijn vaak niet geschikt voor een vloer-zij zouden kunnen worden krom, ook busted omhooggaande, of te verrot uit. Maar er zijn vaak grote platen onder de slechte. En pallets zijn meestal gewoon weggegooid nadat ze hun doel hebben gediend, dus dit is een geweldige manier om het hout een nieuw leven te geven. Zorg ervoor dat uw vloer wordt klaargestoomd. Als je niet al hebt subflooring geïnstalleerd, wilt u misschien meer over te leren hier. Voor de toepassing van deze gids, gaan we ervan uit dat je al de pallets, dat de ondervloer is geïnstalleerd en u klaar bent om te beginnen.

Stap 3 – in kaart te brengen vloerbalken

Verwijder de afzonderlijke kaarten van de pallet frame. Afhankelijk van wat de planken vastgeschroefd zijn, zult u ofwel moeten de planken af ​​te wrikken met een klauwhamer of los te wrikken bar als vastgemaakt met spijkers of nietjes, of je nodig hebt om een ​​boormachine te gebruiken om los te draaien indien vastgezet met schroeven. Verwijder alle metalen, bosjes van vuil en stenen uit de planken.

Stap 4 – Installeer Underlayment Paper

Let op – Draag altijd oogbescherming bij het werken aan DIY projecten.

Stap 5 – Plan the Floor Arrangement

Scheid het slechte hout uit de goede, rechte planken. Als u wilt de slechte hout te houden, kunt u deze gebruiken als brandhout, of u kunt het gebruiken voor andere doe-projecten.

Stap 6 – Installeer de eerste kamer in een Hoek

Stap 7 – Finish eerste rij

Als u een schaafmachine en een jointer, kunt u ze gebruiken om alle borden overal even dik te maken en het kwadraat omhoog. Dit zal helpen de planken past precies bij elkaar wanneer ze worden genageld aan de vloer. Als u niet beschikt over een schaafmachine en verbindingsfrees gebruiken, moet je meer gaten als je naar de laatste fase van het project. Sommige mensen houden van dat. Het is echt aan jou.

Ik raad het snijden van ongeveer ½-inch off elk uiteinde van elk bord om ze recht en vierkant te maken.

Nu vinden en markeer de locatie van elke verdieping draagbalk. U zult merken dat de meeste balken geplaatst zijn op 12, 16 of 24 inch uit elkaar. Ik raad het gebruik van een stud finder. Zet gewoon de stud finder op en geef het over de vloer. Als de vinder geeft een stud, markeer de vloer op die locatie. Herhaal dit totdat je elke balk in de ruimte die je van plan bent om mee te werken hebben gevonden.

Onder andere dingen, vloeren onderlaag papier kan helpen voorkomen dat damp / vochtschade. Gebruik de 15-pound gevoeld document. Leg de vloer onderlaag op de vloer langs een rand van de kamer. Staple het neer aan de ondervloer met ½-inch nietjes. Gebruik voldoende nietjes om het papier plat en in zijn plaats te houden. Afsnijden aan het eind met je mes. Wanneer u uw volgende rij te beginnen, overlappen de rand van de eerste met ongeveer 4 inches. Herhaal elke rij, herinneren om elkaar overlappen, totdat je de hele vloer hebben gedekt. Het aantal nietjes die u gebruikt is niet te belangrijk-gebruik gewoon genoeg om het papier stevig op zijn plaats te houden.

Tip: Na vaststelling van het papier, kunt u vinden het nuttig om een ​​krijtlijn aan uw balk locaties zichtbaar als u werkt te houden snap.

Stap 8 – Begin Volgende Row op een Stagger en gaan door tot laatste rij

Stap 9 – Meet en Trim Last Row Passend

Stap 10 – Set Nagels met Nail Set en Hamer

Oefen het plaatsen van de borden op een manier die u het patroon je gaat voor zal geven. Plan om de planken op een loodrechte hoek ten opzichte van de balken te installeren. Dus, als je balken lopen van noord naar zuid, leg de planken oost naar west.

Leg de planken in een versprongen opstelling. Dit betekent dat elke rij moet beginnen met een bestuur van een andere lengte dan de vorige rij. De kont eindigt planken mag nooit line-up met uiteinde een aangrenzend parallel raad van bestuur. Het kan nuttig zijn om gewoon van plan om de planken te installeren op willekeurige lengtes.

Zorg ervoor dat de planken te regelen op een manier die minimaliseert of elimineert spleten tussen de planken, maar zorg ervoor dat u een ¾-inch kloof tussen de planken vertrekken rond de randen van de kamer en de muren. U kunt de ¾-inch spacers te gebruiken voor dit doel.

Kies een hoek van de kamer en ging de eerste boord, terwijl zorg ervoor dat ¾-inch spacers te gebruiken tussen de raad randen en de muren. Je moet 2 3-inch vloeren nagels aan elk uiteinde van elk bord, plus 2 nagels zetten bij elke draagbalk. Zet de nagels dichter dan 1 duim aan de randen, of anders zult u het risico het hout gaat barsten. Voor het beste resultaat, boort elke nagel gat met een boor, dat is iets kleiner dan de vloer nagel. Na het boren van de gaten, het pond in de nagels meest van de weg.

Leg de planken begin tot het einde en te installeren tot aan het einde van de eerste rij komen. Vergeet niet om spacers te gebruiken als je gaat. Niet spacers gebruiken tussen de planken. gebruik ze alleen tussen de rijen dichtst bij de wanden en de wanden zelf.

U zult waarschijnlijk nodig hebt om de laatste plank trimmen in elke rij te passen. Installeer elk bord in de eerste rij, totdat alle kaarten zijn geïnstalleerd.

Tip – U kunt een kraal van de bouw lijm op de achterkant van elk bord voor spijkeren. Dit is niet vereist maar is optioneel.

Vergeet niet om de eerste plank van de tweede rij wankelen. Ik wil het bestuur teruggebracht tot ongeveer 1/2 van de lengte van de eerste plank in de eerste rij. Dit zet de toon voor een mooie gespreide look. Het hoeft niet om precies te zijn, tenzij je eigenlijk wilt uw vloer te laten uitzien als een versprongen baksteen patroon. Ik persoonlijk houd de vloer om een ​​beetje meer natuurlijke zijn.

Vergeet niet om spacers tussen de planken NIET te zetten. Gebruik alleen afstandhouders langs de randen waar de muren en borden ontmoeten.

Ga door het installeren van de planken tijdens het herinneren om elke rij wankelen tot aan de allerlaatste rij komen.

Wanneer u de laatste rij te komen, kan het zijn dat je nodig hebt om de planken in de lengte trimmen te passen. U kunt een cirkelzaag gebruiken, tafelcirkelzaag, of zelfs een handzaag als u verkiest. Vergeet niet om de planken bekleding met de ¾-inch spacers in het achterhoofd.

finishing Options

onderwerpen

Vervolgens moet je om over te gaan elke nagel en zet deze. Simpel gezegd het puntje van de nagel-set gereedschap op een van de vloer nagels. Ik wil om te beginnen op de hoek, waar ik mijn laatste rij afgewerkt. Sloeg de spijker-set met je hamer totdat je de spijker ongeveer 1/8-inch onder het oppervlak van de raad van bestuur hebben gereden. Volg elke rij en wastafel elke nagel op dezelfde manier. Dit is erg belangrijk als je niet wilt hebben geen nagels steken boven het oppervlak van een bord.

de afwerking van uw vloer zal volledig afhangen van je. Als je het in iets als een schuur of winkel installeert, kunt u laat de planken kaal als je zou willen. Je zou ook gewoon zand ze naar beneden, of zelfs zet 1 laag van polyurethaan op de onvoltooide planken.

U zult waarschijnlijk willen een fijne afwerking te maken als de vloer is in uw huis. Huren of lenen een trommel schuurmachine. Als je deze route te gaan, zorg ervoor dat alle bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften te volgen. Drum schuurmachines zijn gemaakt om een ​​grote hoeveelheid hout in één enkele doorgang te verwijderen, dus laat de schuurmachine zitten meer dan een gebied voor te lang of anders zul je merken dat te veel hout is verwijderd. Zorg ervoor dat u weet hoe u de trommel schuurmachine te bedienen voordat u begint.

Na het schuren wordt voltooid en de vloer op de gewenste gladheid, stofzuiger alle stof weg. Breng een vloer sealer, indien gewenst.

Nu dat uw vloer wordt klaargestoomd, breng dan een minimum van 3 lagen van een hoogwaardige houten vloer afwerking.