update uw keuken voor minder dan honderd

Bijwerken van een keuken kan snel duurder geworden. Met een beetje creativiteit en een aantal “sweat equity ‘, hoewel, er zijn manieren om te sparren een keuken op de goedkoop. Hieronder geven we een aantal ideeën die we hopen met jump start uw verbeelding. Denk buiten de doos en u zult versteld staan ​​hoeveel meer ideeën er zijn voor het geven van uw keuken een nieuwe look voor minder dan $ 100 zijn.

Als het gaat om het doen van een update, de meeste mensen denken over schilderkunst en met goede reden. Een verse laag verf kan een saaie, oude verschijnen keuken veranderen in een lichte, moderne uitziend kamer tegen een kostprijs van minder dan $ 100 en een paar dagen van de muur prep en schilderkunst;. Laat het plafond niet vergeten. Na verloop van tijd kan de keuken plafonds beginnen te vervagen of worden gebeitst. Een verse laag verf op een keuken plafond wordt de gehele ruimte ophelderen. Voor het beste effect, zeker tot aan het plafond verf en een roller ontworpen voor het schilderen plafonds gebruiken. In minder dan een dag kunt u een vervaagde plafond te zetten in een fris, licht een;. Keuken kasten, kasten, zelfs werkbladen (verf speciaal ontwikkeld voor gebruik op laminaten is beschikbaar thuis winkels) kan een verse laag te krijgen. Dit is een beetje meer arbeidsintensief, maar de resultaten zullen dramatisch zijn – je zult eindigen met een keuken die gloednieuw uitziet.

Paint the Kitchen

Nieuw kabinet hardware (lade trekt en handgrepen) kan meestal worden gevonden voor minder dan $ 2 per thuis en bouwmarkten. Het is verbazingwekkend het verschil nieuwe hardware zal maken. Soms zelfs schijnt de oude hardware zal een keuken een beetje pit te geven;. Hoe zit het met het wegwerken van uw kastdeuren geheel naar uw keuken een nieuwe look? Gewoon, opstijgen de deuren, stopverf de schroefgaten van de scharnieren, verf de frames, en opeens, je hebt een gloednieuwe open keuken look.

Werk uw keuken kabinet Hardware

Verlichtingsarmaturen zijn een vast verkooppunt thuis winkels. Bekijk de flyers om nieuwe verlichtingsarmaturen te vinden voor zo weinig als $ 20 per stuk. Zending en recycling winkels zoals die gerund door Habitat for Humanity zijn ideale plekken om armaturen die niet meer passen in andermans interieur, maar gewoon het juiste ding voor uw keuken zou kunnen zijn te vinden. Natuurlijk kunnen garage en werf verkoop een grote bron van unieke inrichting ook. Een nieuwe socket en sommige verf kan een oud, groezelig uitziet armatuur te zetten in chic Naast een keuken,. Murray Anderson is een ervaren freelance schrijver wiens werk is verschenen op tal van websites, maar ook in kranten en boeken in zowel de VS en Canada. Hij wordt regelmatig aangehaald als een expert op het huis-gerelateerde onderwerpen en is een regelmatige bijdrage aan deze website.

Installeer New Light Fixtures