upgraden van uw oude olie ketel of oven

Er zijn vele manieren om de efficiëntie van een oude olie ketel of oven verbeteren. Bepaal eerst of uw systeem is te groot. Een goed formaat oliebrander moet 45 tot 50 minuten lopen per uur als de temperatuur buiten is de laagste het wordt in uw omgeving. In te krimpen, vraag dan uw aannemer om de bestaande olie- brander nozzle te vervangen door een kleinere.

Verlaag het mondstuk slechts een maat op een conventioneel gietijzeren hoofd brander. Hoewel het mogelijk is om het mondstuk te verkleinen door meer dan één increment, moet je niet verkleinen onder het minimum vuursnelheid gegeven op de rating van de fabrikant van de plaat.

In elk geval moet het rookkanaal temperatuur lager dan 400 F te verkrijgen voor een externe schoorsteen. In de verbrandingskamer, een keramische vezel bekleding via onderhavige bekleding worden aangebracht.

Flame retentie hoofd branders zijn veel beter in het mengen van de lucht en brandstof dan de oude gietijzeren hoofd branders. Ze zijn nu bijna standaard in nieuwe eenheden, bovendien kunnen ze worden toegevoegd aan de meeste bestaande systemen. Een high-statische brander nog beter zal presteren. de brander vervangen kan seizoensrendement van een oude olie gestookte oven verhogen met ongeveer 15%. Hebben altijd een ervaren aannemer controleren schoorsteen of rookkanaal van het systeem wanneer er een verandering wordt aangebracht.