urban homesteading met de diydiva

Justin heeft jaren zowel doorgebracht als schrijver / redacteur en werken in de handel als een klusjesman, lijstenmaker en installateur van dakramen. Hij is nog steeds actief in zijn atelier, het maken van dingen uit andere dingen, zoals gloeiende whisky bars, geregenereerd Redwood tafels en een butler robot (WIP).

Licensed bouwer, heeft Kit Stansley de DIYdiva sinds 2004, en toen werd ze schrijven over DIY leven in de stad, waar de wegen zijn verhard, was het internet met hoge snelheid, en de buren waren zo dichtbij dat ze in de ramen konden zien . Toen in 2011 dat ze per ongeluk kocht een boerderij en haar berichten begon om niet alleen thuis verbetering, maar een coop voor haar eenden en tractor referenties. Het is duidelijk dat zij degene om mee te praten over het homesteading.

Het begrip “Urban Homesteading” groeit, maar het is niet duidelijk gedefinieerd – zie je een omslagpunt tussen het hebben van een tuin in de tuin en steeds een homesteader?

Weet je, ik denk dat er een heleboel mensen die de tuin (bloemen en groenten) voor het plezier van zelf tuinieren, dat is geweldig. De “homesteading” mentaliteit is eigenlijk gewoon een verlenging van die: tuinieren met het grotere doel van zelfvoorziening.

Wat was je gateway van DIY vernieuwing om per ongeluk de landbouw?

Nou, wat is er gebeurd was … Ik heb per ongeluk kocht een boerderij. Ik bedoel, ik opzettelijk kocht de oude boerderij op mijn eigendom te renoveren (wat is een doorlopend project), maar het kwam met zes hectaren en drie schuren die ik niet veel gedacht had gestoken in voordat ik kocht de plek, maar het blijkt dat als ik hebben land en schuren ik ben gedwongen om ze te vullen met dieren en landbouwmachines. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat werk op het land me veel respect voor heeft gegeven. Ik wil een goede rentmeester van mijn eigendom te zijn en dat is gemaakt me meer bewust van duurzame teeltmethoden en het nemen van een systems-weergave van mijn eigendom.

Heeft u het zelfde stuk van advies te geven over en om mensen die overwegen een stap in homesteading? Wat is dat voor advies?

Krijg kippen. Serieus … Ik gebruikte om te denken vogels waren soort lame (lang niet zo leuk als, zeg, een hond), maar ze hebben wel de meest hilarische, onderhoudend aanvullingen op de boerderij geweest. Plus, verse eieren!

Een paar generaties geleden, zou tuinen, kippen, geiten of zelfs een paard niet op zijn plaats in een stedelijke achtertuin. Waarom denk je dat meer jongeren overweegt een terugkeer naar dat soort levend?

One, werken met waar je bent: als je kippen echter niet kan krijgen, dan zou ik twee dingen zeggen. Mensen doen verbazingwekkende dingen on.10 acre, stedelijke percelen of daktuinen … je hoeft niet een boerderij nodig om een ​​homesteader zijn. En twee, gebruik maken van de juiste tools (Dit geldt voor zowel de doe-en landbouw.) Een goed hulpmiddel is de moeite waard tientallen frustrerende uren proberen om iets dat is te goedkoop, te klein, of gewoon flat-out verkeerd doen het werk voor u te maken. Het is nooit de moeite waard.

Hoe zit het met de bijen? Wilt u honingbijen te houden?

Eerlijk gezegd, ik denk dat er een aantal nieuwigheid in het op het eerste. Het is zo’n vreemde (en cool) ding om te kunnen voedsel te verbouwen in uw tuin of aan dieren die iets voor u te produceren. En ik denk dat het wordt meer dwingende hoe meer je het doet. Er is een voldoening dat afkomstig is van het draaien van harde werk in een heerlijke maaltijd met dingen die je hebt geteeld of verhoogd jezelf, of van het gebruik van producten die je hebt gemaakt.

Niet een homesteading vraag, maar ik vraag altijd mensen die daadwerkelijk het werk hebben gedaan – wat is de coolste of meest interessante wat je hebt gevonden wanneer u neergehaald een muur?

onderwerpen

Ik net gebouwd twee bijenkasten dit weekend voor mijn eerste twee pakketten van bijen, als gevolg van een dag komen! Bijen zijn geweldig kleine wezens, en zijn we afhankelijk van hen voor een veel. Ik ben blij dat ze op mijn woning aan de fruitbomen (en tuinen) bestuiven en bieden honing.

In het laatste huis had ik, ik leefde in een oude garage tijdens de bouw van een aanvulling op het huis. Nou, de garage gebruikt om een ​​oud tankstation, en we ontdekten een 6-pack van vintage Coors Light blikjes (nog vol) die er zijn. Ik heb nog nooit het lef om een ​​open en probeer ze uit hoor!

Dank u, Kit. U kunt houden met het reilen en zeilen op de boerderij bij DIYdiva.net en volg haar op Facebook, Twitter en Pinterest.