vloerverwarming systemen uitgelegd

Vloerverwarming is populair in Europa al tientallen jaren, en is het maken van een weg naar veel Amerikaanse huizen van vandaag. Vloerverwarming systemen hebben de neiging om efficiënter te werken. Omdat warmte stijgt, zal de warmtestroming van de vloer eerste, in plaats van neerwaarts gedwongen door een ventilator boven het hoofd systemen. Deze systemen zijn niet ideaal in gebieden van het land waar de temperatuur wordt frigide, omdat ze iets minder warmte dan fan gedwongen systemen te produceren.

In een ondervloer elektrische verwarming, worden de kabels gelegd onder de vloer. Dit wordt meestal gezien in huizen waar het verwijderen van de vloer of het toevoegen van een nieuwe laag van de vloer is niet haalbaar. Elektrische kabels onder de bestaande vloer geplaatst, en op afstand afhankelijk van het type vloer. Als het verwarmingssysteem inschakelt, kabels verwarmd en warmte door de vloer zelf. Deze systemen kunnen in hun eenvoudigste vormen met elektrische matten worden geïnstalleerd. Een elektricien moet een deel van het installatieproces om mogelijke dodelijke brand problemen later te voorkomen.

Electrical Systems

Net als een boiler, kan een vloerverwarming verwarming geïnstalleerd worden dat een reeks van buizen en water om warmte op te wekken gebruikt. De buizen zijn geplaatst onder de vloer, meestal in een betonplaat. Het vloermateriaal, zoals tegels, boven het systeem is geplaatst. Wanneer het systeem wordt ingeschakeld, wordt een toestel gebruikt om verwarmd water dat circuleert door de pijpen en verwarmt de vloer oppervlak creëren. Deze zijn veel tijdrovend en duur om te installeren, maar algemeen een betrouwbaarder warmtebron.

water Systems

Met een ondervloer verwarmingssysteem kan veel goedkoper dan andere vormen van warmte. Als water wordt gebruikt, wordt slechts het gas of elektriciteit aan het water benodigde warmte. Dit verschilt van een typische centrale verwarming, aangezien ze meestal veel meer energie gebruikt om warmte te produceren.

voordelen

Omdat deze systemen geïnstalleerd in een vloer wordt de warmte gelijkmatiger verspreid door het hele huis. Met ventilator gedwongen verwarming, is het gebruikelijk om ‘cold spots’ in het hele huis waar de warmte ventilatieopeningen niet toegankelijk zijn. Met een ondervloer systeem, wordt de hele vloer opwekken van warmte, waardoor deze koude plekken. Het bevrijdt ook het ontwerp van elk huis, zodat u meubels plaatsen waar je wilt, zonder zich zorgen te maken over het blokkeren van warmte registers.

nadelen

Vloerverwarming systemen niet zo snel werken als andere vormen van warmte. Afhankelijk van het materiaal van de vloer kan zolang 45 minuten voor warmte genereren in de kamer. Ook kan zo lang voordat het verwarmingssysteem afkoelen. In de winter kan dit niet veel lijken van een nadeel.

Sommige vloeren materialen zijn niet geschikt voor vloerverwarming warmte. Hout kan vervormen met een constante temperatuur verandert. Laminaatvloer minder ondervloer met deze systemen nodig hebben. Tapijt kan fungeren als een isolator en voorkomen dat de warmte ontsnapt naar de kamer zoals het hoort.