WC klepvervanging: het installeren van een nieuwe flush

Een defecte wc-klep is een veel voorkomend probleem dat vaak leidt tot lekkages. Wanneer uw wc lekt of niet goed doorspoelen, de meest waarschijnlijke dader is een flush klep die zal moeten worden vervangen. Deze handige stap voor stap handleiding zal u door het proces van het installeren van een nieuwe flush klep in uw toilet.

Zoek de watertoevoerslang en de klep die direct moet worden gevestigd onder de watertank van uw toilet. Draai de klep met de klok mee om het te scherpen. Draai de afsluiter helemaal tot de waterstroom in uw wc stopt.

Stap 1 – uitschakeling Water Toilet

Verwijder het toilet tank deksel van uw toilet en leg het opzij.

Stap 2 – Verwijder de Toilet Tank Cover

Plaats een lege emmer onder de tank van uw toilet. Vervolgens probeert het toilet te spoelen, indien mogelijk. Als u de hendel niet kan gebruiken om het toilet door te spoelen, te bereiken in de tank en til de vaan gelegen aan de voet van de tank. Doe dit tot al het water afvoeren uit het toilet tank. De lege emmer zal worden gebruikt om het water dat lozingen uit als gevolg van de defecte klep te vangen.

Stap 3 – Spoel het toilet

Neem een ​​geschikte formaat sleutel en verwijder de twee moeren op de bodem van het toilet tank. Zodra u de moeren te verwijderen, moet u in staat om de tank uit de toiletpot eenvoudig te tillen. Plaats vervolgens het toilet tank op zijn kop naar beneden, zodat je kunt werken aan de onderkant ervan.

Stap 4 – Verwijder Toilet Tank

Op de bodem van het toilet tank, moet je een grote moer en afdichting die de flush klepsamenstel in zijn plaats te houden merken. Neem een ​​grote sleutel en draai de moer tegen de klok in om het los te maken. Verwijder de moeren en draai de tank naar de oude flush klep te verwijderen.

Stap 5 – Verwijder Flush Valve

Plaats de nieuwe spoelventiel in de opening aan de bodem van de tank. Plaats vervolgens het nieuws afdichting en moer aan de onderkant van het toilet tank en draai de moer met de klok mee om het te scherpen.

Stap 6 – Installeer New Flush Valve

Stap 7 – Vervang Toilet Tank

Plaats de tank terug op de wc-pot en vervang de moeren die u eerder hebt verwijderd. Zorg ervoor dat de moeren volledig vast aan de tank te bevestigen aan de toiletpot. Zorg er ook voor dat de ketting en flash klephendel zijn aangesloten op de nieuwe flush klepsamenstel.

Voorzichtig zet het deksel van de tank terug op het toilet tank.

Draai het water inlaatklep naar links om deze los te maken en open de watertoevoer naar het toilet. Zodra het toilet tank vult met water, het testen van de nieuwe spoelklep om ervoor te zorgen dat het toilet flushes naar behoren en dat er niet meer lekken onder de toilet tank. Verwijder vervolgens de emmer en gebruik je oude handdoek of een doek te vegen van het water dat in het gebied kunnen hebben gemorst.

Stap 8 – Vervang Tank Cover

Stap 9 – Turn On the Water