werken die oude vuurkorf deksel

Een brand putdeksel kan een vast materiaal, zoals een harde kunststof of metaal, of het kan een flexibele kap die past over de gehele stand-alone fire pit. Hard covers zijn zeer geschikt voor het houden van regen en plagen uit uw vuurkorf, maar een volledige dekking biedt een betere bescherming tegen de elementen. Veel mensen gebruiken beide typen, terwijl anderen gewoon gebruik maken van de zak-achtige doek of vinyl vuurkorf te dekken.

Een harde vuurplaats cover, meestal gemaakt van metaal of hard plastic, past over de bovenkant van de vuurplaats, of fungeert als een kap over de schoorsteen uitlaat van potkachel vuurkorven. De meeste vuurplaats vonk schermen zijn gemaakt met behulp van metalen, en terwijl ze bieden geen bescherming tegen de elementen, ze zijn de meest voorkomende vorm van dekking gebruikt. Een harde kaft kan ook een shell of indien de het vuur put past in zijn, maar deze zijn niet vaak voor, en meestal alleen gebruikt voor kleine, draagbare vuurkorven, het verstrekken van handgrepen of het wiel om het transport van de vuurplaats makkelijker.

Hard Covers

Om uw tuin vuurkorf te beschermen tegen de gevolgen van de elementen, zijn er doek, vinyl en canvas covers beschikbaar die elk deel van de vuurkorf omsluiten met uitzondering van de onderkant van de basis. Met behulp van een volledige dekking te voorkomen dat de verf vervagen, en beschermt de vuurplaats tegen vocht, waardoor het zou kunnen veroorzaken sneller verslechteren. Deze types van de behuizing kan een generieke type zijn, of ze kunnen speciaal gemaakt voor een bepaalde stijl van het model van de vuurplaats.

Doek, Vinyl, en Canvas

Generieke covers voor een achtertuin vuurkorf zijn meestal gewoon zak-achtige lijkwaden die naar beneden glijden over de vuurplaats. Sommige modellen hebben ritsen of snaps om meer verstelbaarheid en een betere afdichting te bieden. Generieke covers zijn verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten, en zijn meestal de meest economische type vuurplaats dekking u zult vinden. In de meeste gevallen zal een generieke omslag al de bescherming van uw vuurplaats zal nodig hebben, maar het kan niet visueel aantrekkelijk zijn wanneer het op zijn plaats.

Generic Covers

Een aangepaste vuurplaats dekking is er een die is vervaardigd volgens een specifiek type model passen. De meeste grote merken van vuurkorven hebben aangepaste covers beschikbaar, of u kunt uw eigen te maken door het snijden en stikken de stukken samen jezelf. Als voordeel dat een brand putdeksel zelf is dat het kan worden gemaakt precies passen de verschillende geïntegreerde componenten, zoals een grillen gebied dat op werd toegevoegd na de aankoop.

Custom Fire Pit Covers

Wilt u de finish van een vuurkorf te beschermen, is het het beste om het te beschermen als je hem niet gebruikt. Als u een gas vuurplaats, met behulp van een vuurkorf afdekking zal de onderdelen te beschermen tegen verval en corrosie, zodat het de vuurplaats zal meer betrouwbaar werken voor een lange periode van tijd. Het is niet absoluut noodzakelijk is voor een vuurplaats om een ​​cover te hebben, maar niet hebben van een betekent dat je zal moeten re-verf of vaker vervangen van uw vuurkorf dan anders.

Heb ik een Fire Pit Cover nodig?